Cu bicicleta la metrou

iulie 23, 2010 at 3:08 pm Un comentariu

Nu degeaba am semnat petiții, am trimis mailuri și am rugat pe toată lumea să ne susțină, iubitori sau nu de biciclete. Iată că Metrorex răspunde pozitiv cererilor venite din partea cetățenilor, a călătorilor, prin noi facilități pentru bicicliști:

Administrația S.C.Metrorex S.A. informează publicul călător că începând cu weekend-ul 24-25 Iulie 2010, va fi permis transportul bicicletelor cu trenurile de metrou, numai în zilele de sâmbătă/duminică și sărbători legale
Accesul cu bicicletă în trenurile de metrou este permis numai în primul vagon, în sensul de mers, în zona din spatele cabinei de conducere a trenului.

Pe parcursul călătoriei, bicicletele vor trebui asigurate de posesor astfel încât să nu afecteze confortul și siguranța călătorilor și să nu deterioreze interiorul vagonului de metrou. Pentru transportul bicicletelor nu se percepe nici o taxă suplimentară, accesul se face prin porțile de acces speciale, destinate persoanelor cu nevoi speciale, după validarea legitimației de călătorie.

Uraaaaa! Domnilor, urmează parcările păzite la ieșirile de metrou și extinderea accesului și în timpul săptămânii. Trebuie doar să arătăm că suntem niște bicicliști civilizați, avem nevoie de spații speciale pentru bicicletele noastre și asta va aduce Metrorex mai mulți călători și o imagine publică foarte bună.

 

Mi-aș dori să facă din acest proiect și o campanie de mediatizare veselă și prietenoasă prin care să informeze corect cetățenii cum pot beneficia de noile servicii, să-i încurajeze să le folosească și să-i educe puțin.

Reclame

Entry filed under: Advocacy, Evenimente, întâlniri, anunţuri. Tags: , .

Treci pe verde cu bicicleta roșie Idei de vacanță – partea I

Un comentariu Add your own

  • 1. c02min  |  iulie 31, 2010 la 1:24 am

    ar trebui sa explicam oamenilor ca in poza care ilustreaza articolul, e statia de s-trian norreport din copenhaga, nu de alta, dar sa nu se inteleaga cumva ca metrorex a damblagit…si l-a apucat pasiunea pentru biciclete….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 53 de urmăritori

Blog Stats

  • 466.452 hits

%d blogeri au apreciat asta: