Ziua…noaptea…bicicleta

august 14, 2010 at 6:33 pm 3 comentarii

A fost super tare aseară, la ciclopromenada nocturnă 6! M-am plimbat o oră jumate pe străzile aproape pustii ale capitalei, în miezul nopții, pedalând cu viteză să-mi fac vânt să mă răcoresc.
Și absolut „întâmplător” mi s-au alăturat alți să zicem 200 de bicicliști. Nu știu câți eram, că de fiecare dată mai intra câte unul în joc și ne părăsea salutând bucuros când ajungeam în dreptul casei lui. Foarte mișto că oamenii își dau întâlnire în mod neorganizat și spontan, doar de dragul de a se plimba împreună.
Nu manifestăm, nu strigăm și nu milităm pentru nimic. Decât pentru noi și pentru bucuria de a merge cu bicicleta. Claxonăm cu bucurie fiecare șofer care ne dă prioritate și mergem ordonat (se poate și mai bine) pe prima bandă. Și e mult mai fain să te plimbi cu alții, mai schimbi o vorbă, mai cunoști oameni, biciclete. Aș zice că Electra mea merge mai bine când are companie.
M-a întrebat cineva unde se anunță plimbările astea…păi pe multe site-uri de bicicliști. Se trezește unul (bicla.ro) că vrea să se plimbe în miez de noapte și ne zice ce traseu are și uite-așa se naște o ciclopromendă nocturnă. Suntem deja la a 6-a și e foarte fun!
Dacă ești mai matinală și nu reziști până la ore târzii, îți recomand cu căldură (la propriu!) BikeWalk, în fiecare sâmbătă, în parcul Tineretului, la ora 18.
Urmăriți bicla.ro pentru următoarea ciclopromenadă și ieșiți la plimbările nocturne pe străzile capitalei…o să dormiți mai bine!
Câteva poze de-aseară:

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri. Tags: , , , .

O plimbare pe răcoare Weekend biciclistic

3 comentarii Add your own

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 53 de urmăritori

Blog Stats

  • 479.396 hits

%d blogeri au apreciat: