Škoda Velo Challenge

Mai 7, 2011 at 11:02 am 1 comentariu

 În ultima vreme a crescut numărul iubitorilor de competiţii ciclistice, de aceea în fiecare weekend sunt pregătite pentru ei concursuri peste tot în ţară, uneori chiar două în acelaşi timp.

Pentru prima dată în România, Škoda organizează pe 5 iunie, în pădurea Băneasa, o competiţie de mountain biking dedicată în exclusivitate companiilor: Škoda Velo Challenge.

  • Despre competiţie

Škoda Velo Challenge însumează o serie de trei evenimente (o competiţie, un expo de biciclete şi un after-party) ce se vor desfăşura pe parcursul zilei de duminică, 5 iunie 2011, începând cu ora 9:00, astfel încât iubitorii mersului cu bicicleta să se poată bucura pe deplin de o zi dedicată lor.

  •   Înscrieri

ŠkodaVelo Challenge este un eveniment de ciclism pentru amatori dedicat companiilor, în care angajaţii acestora se pot întrece într-o competiţie de mountaibiking de tip relay. Aceştia se pot înscrie în echipe de câte patru concurenţi, iar fiecare membru din echipă trebuie să parcurgă un traseu prin pădurea Băneasa de cca 10 km. Companii din aceeaşi industrie pot concura pentru Cupa Škoda Velo Challenge, oferită celei mai rapide echipe din fiecare categorie. Cu cât mai multe echipe înscrise, cu atât cresc şansele pentru victorie!

Înscrierile pentru competiţie au început deja pe www.activeromania.ro, site-ul comunităţii pasionate de sporturi outdoors, creat de Škoda.

  • Premii 

 Premiile pentru echipele din competiţie ce vor urca pe podium constau în biciclete, echipamente şi accesorii de ciclism, precum şi o serie de excursii de weekend alături de Yeti, primul SUV de la Škoda.

  •  Velo Expo şi Velo Party gratuit în cadrul ŠkodaVelo Challenge

Totodată, în cadrul evenimentului, va avea loc Velo Expo, un târg cu expunere şi vânzare de biciclete, echipamente, accesorii şi nutriţie de ciclism şi outdoors. Festivitatea de decernare a premiilor va fi urmată de o petrecere Velo Party pentru biciclişti cu muzică bună şi distracţie maximă.

Sponsorii evenimentului: Black & Decker, Ideal Bikes, Garanti Bank, Gregorya€™s, Red Bull, Shimano şi alţii.

Parteneri Media:   MBike 

Škoda sprijină ciclismul mondial

Škoda sprijină ciclismul la nivel internaţional încă din 2004, fiind unul din partenerii principali ai competiţiilor renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d’Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie şi Road World Championship, organizate de către Federaţia Internaţională de Ciclism (UCI).  De asemenea, Škoda este unul din principalii suporteri ai celei mai mari competiţii de mountain biking din România, Prima Evadare, care va avea loc mâine, 8 mai 2011, cu startul în Bucureşti.

Reclame

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri. Tags: , , , , .

NoMad Super Girls Oldies but goldies

1 comentariu Add your own

  • 1. Tereza Valcan  |  Mai 7, 2011 la 5:03 pm

    Speram sa avem cat mai multe companii in competitie! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 52 de urmăritori

Blog Stats

  • 457,700 hits

%d blogeri au apreciat asta: