SkirtBike #2

mai 18, 2011 at 1:26 am 64 comentarii

Be proud to ride like a girl!

Iată şi anunţul oficial al celui mai aşteptat eveniment al velobellelor din Bucureşti.

SkirtBike se adresează tinerelor active, optimiste, interesate de partea frumoasă a vieţii, atente la tendinţe, interesate de un stil de viaţă sănătos şi modern. E singurul eveniment biciclistic adresat cu precădere femeilor şi vrem să pedalăm cu eleganţă pentru a arăta că mersul pe bicicletă nu e un sport, ci e un mod de-a fi, de-a traversa oraşul, de-a simţi, de-a vedea locuri pe care le ştii, dar din alt unghi.

E bucurie şi libertate totodată, o alegere personală ce-ţi schimbă iremediabil viaţa, în bine. Descoperim un alt fel de-a merge cu bicicleta, mai simplu, mai frumos, mai fluid, integrat în trafic, în viaţa culturală şi social-urbană a oraşului.

Ideea a pornit din dorinţa de a vedea cât mai multe femei pe bicicletă, de a aduce mai multă culoare în oraşul gri şi sufocat de traficul auto, de a arăta oamenilor că mersul pe bicicletă înfrumuseţează. Măcar pentru o oră, am vrut ca Bucureştiul să fie ca şi Copenhaga, unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu.

Dacă nu ştii să mergi pe bicicletă, te învăţăm noi. Skirtbike te vrea, devino biciclistă!

Traseu

SkirtBike se va desfăşura duminică, 29 mai 2011, începând cu ora 15.30 şi va avea ca punct de plecare Piaţa Revoluţiei. Defilăm cu eleganţă pe bd. Magheru – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei până la Ateneu, având ca punct final Librăria Cărtureşti. Beneficiem de escorta Poliţiei doar până la Piaţa Victoriei, dar eu cred că le va face plăcere sa ne însoţească pâna la final, unde ne vom răcori cu cea mai bună limonadă oferită de gazdele noastre de la Grădina Verona.

Ca şi anul trecut, fotografii se vor înghesui să surprindă cele mai chic bicicliste, aşa că pregăteşte-te pentru cea mai frumoasă paradă de bicicliste şi multe surprize la destinaţie.

Parteneri SkirtBike

Mulţumim sponsorilor care au ales şi in acest an să fie alături de noi – GarantiBank, SpriderStores, Qmed, Ideal, Bike Zone, Bikexcs, Veloteca, Biciclop, Surmont și Boarder’s shop,  partenerilor media – MBike, Feminis, Hotcity, Bicla.ro, cât şi celor care ne-au pus la dispoziție biciclete de închiriat gratuite – I’Velo și Ciclissimo, fără de care nu am fi putut organiza un eveniment aşa drăguţ.

Mulţumim tuturor celor care promovează mai departe această minunată idee, iată sigla SkirtBike şi comunicatul oficial al evenimentului şi ne puteţi contacta pentru orice alte informaţii.

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri, SKIRT BIKE. Tags: , .

Marşul Tăcerii Vizită în Olanda. Câmpuri pline de lalele. Ziua Reginei

64 comentarii Add your own

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 53 de urmăritori

Blog Stats

  • 478.282 hits

%d blogeri au apreciat: