20 de biciclete pentru SkirtBike oferite de Green Revolution

mai 20, 2011 at 1:53 am Un comentariu

 Dacă participarea voastră la SkirtBike era condiţionată până acum de lipsa unei biciclete, Velobello în parteneriat cu Asociaţia Green Revolution, vă pun la dispoziţie 20 de biciclete. Acestea pot fi închiriate de la centrul I’Velo din Izvor pentru 4 ore, gratuit, pe baza unui act de identitate. Bicicletele pot fi închiriate în mod normal între 10:00-20:00 pentru 2 ore, dar având în vedere că pe 29 mai are loc un eveniment atât de minunat destinat vouă, biciclistelor, Asociaţia Green Revolution vă prelungeşte programul şi vă oferă plăcerea de a pedala alături de noi.

 Tot ce trebuie să faceţi este să-mi trimiteţi mie un mail la tr.andreea@gmail.com şi  să vă rezervaţi o  bicicletă. Nu staţi prea mult pe gânduri, căci locurile sunt limitate. În cazul în care nu veţi reuşi să intraţi în posesia unei biciclete prin intermediul nostru, puteţi să vă rezervaţi online una pe site-ul www.i-velo.ro. Perioada de închiriere poate varia între 1 – 48 de ore. Banii atraşi din rezervări vor fi folosiţi pentru extinderea programului I’Velo în Bucureşti şi în alte oraşe. Tarifele aplicate rezervărilor sunt: 3 ron/h sau 15 ron/zi.

 „I’€™Velo este proiectul de bază pentru ideile dezvoltate de Asociaţia Green Revolution în ceea ce priveşte alternativa la modalităţile de transport actual, dar şi pentru o viaţă cât mai sănătoasă, în care să facem de cât mai multă mişcare. Bicicleta nu mai este de mult un obiect pe care îl coborâm din pod doar în anumite ocazii. Ea devine pe zi ce trece alternativa de transport pe care o căutăm de multă vreme”, a declarat Raluca Fiser, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

Entry filed under: SKIRT BIKE. Tags: , , , .

Vizită în Olanda. Câmpuri pline de lalele. Ziua Reginei În Arad sunt o biciclistă cu rochiţă!

Un comentariu Add your own

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 53 de urmăritori

Blog Stats

  • 479.397 hits

%d blogeri au apreciat: