STREET DELIVERY biciclistic

iunie 9, 2011 at 11:29 am 2 comentarii

Vreți să aveți biciclete pe pereți? 

Cai verzi pe pereți vă invită la „Artă la botul calului”

” Avem grajd, fân, masă de lucru, şevalet, creioane colorate, ceai, stickere, bună dispoziţie, toate la botul calului. Pe voi vă aşteptăm cu idei, inspiraţie, creativitate şi mână de lucru ca „s-o facem artă”, s-o expunem şi s-o premiem. Amatori sau profesionşti, vă aşteptăm la grajdul cu cai verzi să ne daţi şi anul ăsta pe spate cu desenele voastre, dintre care unele vor ajunge pe pereţi, altele vedete pe caiverzipepereti.com.
Hai s-o facem artă!
Romanian Papergirl, cea mai drăguță echipă și cel mai creativ proiect…vă așteaptă să desenați în stradă. We believe art is for everyone! Aşa că dacă desenezi sau pictezi, faci colaje, fotografii, stickere sau orice altă formă de artă ce poate fi inclusă într-o rolă cu lucrări, vino să dai frâu liber creativității de vineri până duminică, la Street Delivery. În septembrie, vom distribui lucrările voastre, pe biciclete. Cam așa va fi.

KITE BIKE, adică Miruna Antonescu și Andrei Iliescu + muffins cu fructe + limonadă cu cătină + trasee pitorești pentru pasionații de călătorii pe bicicletă = ♥
KITE BIKEplatforma traseelor pitorești și mai puțin aglomerate pentru bicicliștii bucureșteni vă așteaptă pe 2 roți la standul  de la Street Delivery.

    ” Ca sa va starnim mai tare cheful de pedalat, va asteptam cu trasee pitoresti de buzunar, cu pornire din Arthur Verona si o destinatie surpriza, un loc pitoresc din Bucuresti pe care-l descoperiti in plimbarea voastra. Vom avea si bike painting pentru cei …care doresc o pimp-uiala pe loc a bicicletei lor, precum si o harta mare a orasului redesenat in varianta de trasee KITE BIKE: un Bucuresti pitoresc, surprinzator si prietenos cu biciclistii sai 🙂

Si, pentru ca pedalatul face pofta de mancare, standul nostru va reuni şi Funky Salad , blogul nostru adresat pofticiosilor de salate. Ne-am gândit la un meniu tuturor celor veniţi pe două roţi la Street Delivery, cu participarea extraordinara a master chef Iulia Simtion. „

La capătul străzii Verona, printre ultimii, dar nu cei din urmă, vă așteaptă Portocala Mecanică cu cireașa de pe tort – VACA CICLISTĂcreată de Cătălin Oancea la Ciclofest.

 
Ei vă invită să vedeți cum se vede lumea dintr-un tall bike, să vă faceți portretul cu bicicleta, să dați culoare unei biciclete pe pereți, fie mică, fie mare…

” După ce am învăţat oamenii să meargă pe bicicletă în 2009, anul trecut le-am făcut o selecţie de biciclete pentru a încerca modele pe care să ştie de unde să şi le cumpere. Anul acesta ne-am relaxat şi ne preocupăm de distracţia voastră, aproape 100% din programul pe care ne-am propus să-l desfăşurăm timp de trei zile.

Vă aşteptăm să desenaţi alături de noi. Biciclete. Avem la Street Delivery un loc special amenajat unde ne putem desfăşura în voie. Nu ştim dacă preferaţi creioane colorate sau carioci, aşa că o să încercăm să le avem pe toate 🙂 ” Detalii pe portocalamecanica.ro

M-a luat valul și am uitat de LIVRAREA SPECIALĂ...noroc de prieteni.

 

„Împreună cu Street Delivery golim strada de mașini și o redăm oamenilor pentru a evada din zgomotul și poluarea orașului în chiar centrul său. Vom pleca duminică, la 16.00 pe acest traseu simplu și accesibil tuturor:

http://www.bikemap.net/route/1005144

De pe Bikewalk.ro aflu și de o plimbare nocturnă. Iată:

Street Delivery e un eveniment care în fiecare an ne reuneşte cu partea cool a oraşului. De aceea vom face şi-n acest an un BikeWalk nocturn, în miez de noapte.

Ne vedem pe 10 iunie la ora 23:45 în parcul Grădina Icoanei (sau pe lângă el, pe unde-i loc). Nu vom ţine niciun discurs, ci la 24:00 (sperăm) vom pleca pur şi simplu.

Traseul este următorul: Parcul Grădina Icoanei (unde vedeţi mai mulţi biciclişti, acolo suntem noi…) » Bulevardul Dacia » Piaţa Romană » Piaţă Victoriei » Gara de Nord » Cotroceni » Splaiul Independenţei » Piaţă Unirii » Universitate.

Ne vedem la STREET DELIVERY, unde  timp de un weekend arta iese în stradă și bicicletele își fac de cap.


Reclame

Entry filed under: Bike Art, Evenimente, întâlniri, anunţuri, VeloBello fashion. Tags: , , , , , , , , .

Make your bike rides extra sweet! veLOVErde

2 comentarii Add your own

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 52 de urmăritori

Blog Stats

  • 459,370 hits

%d blogeri au apreciat asta: