Velobello vă așteaptă la Femei pe Mătăsari

iunie 17, 2011 at 2:15 pm 3 comentarii

Când vine vorba de femei și cum pot schimba ele o stradă, o mentalitate, chiar și lumea cu pasiunile lor, Velobello n-avea cum să lipsească de la un asemenea eveniment, în care toate femeile la un loc vor arăta ce pot face ele mai bine – vor picta, cânta, dansa, găti, vor face teatru în stradă, vor ține conferințe despre rolul femeii în societate.

Noi, Velobello – blogul fetelor care pedalează, împreună cu Simcute și minunata ei lume din Coucouland – vom prezenta o expozitie foto de la SkirtBike, o explozie de culoare și veselie – care n-ar fi fost posibilă, fără talentul și susținerea prietenului nostru fotograf – Daniel Vrăbioiu 🙂 . Pe lângă expoziție, vom avea un atelier de pictură cu biciclete.

Le vom face pe loc trecătorilor pandative, cercei și tricouri cu biciclete.

Vom avea parte de un panou colorat, pe care ne vom juca cu biciclete făcute din hârtie și în fața căruia vom fotografia biciclistele și femeile aflate în trecere pe strada Mătăsari. Pe această cale, le vom pune la dispoziție pălării, eșarfe, mănuși catifelate și ochelari cocheți de soare.

Vom printa câteva articole de pe blogul nostru, cu privire la rolul pe care l-a avut bicicleta în emanciparea femeii, vom povesti cu cei care ne trec pragul și ne vom distra alături de ei.

Așa că veniți să ne vizitați, luați și un tricou pe care vreți să-l reconditionați. O bicicletă va aduce mai multă dinamicitate în viața voastră! Vă vom pune la dispoziție culori și cartoane și vă vom invita să vă exprimați creativitatea. Desenele le vom dărui fetelor de la Papergirl, care vor distribui arta în stradă pe biciclete.

Duminica, la ora 17.00, femeile bicicliste vor marca închiderea festivalului de pe Mătăsari, traficul se va relua, iar noi vom continua cu plimbarea fetelor pe biciclete – GIRLS RIDE.

Vă așteptăm!

Reclame

Entry filed under: Advocacy, Bike Art, Fete pe biciclete, VeloBello fashion. Tags: , , , , , , .

Azi începe festivalul Femei pe Mătăsari Liviu și Simona. Nuntă cu biciclete

3 comentarii Add your own

 • 1. La Femei pe Mătăsari | Chichiridiche handmade  |  iunie 20, 2011 la 7:51 pm

  […] acesta am avut plăcerea de a participa la festivalul Femei pe Mătăsari și în ciuda soarelui puternic, mi-a plăcut la nebunie să pictez în stradă. O mulțime de […]

  Răspunde
 • 2. Femei pe Mătăsari review « Velobello  |  iulie 11, 2011 la 9:33 pm

  […] a trecut aproape o lună, festivalul de pe Mătăsari ne este încă aproape. A fost extrem de cald și limonada lui Iulian ne-a ajuns la suflet. Tot […]

  Răspunde
 • 3. La Femei pe Mătăsari  |  octombrie 4, 2013 la 1:36 pm

  […] acesta am avut plăcerea de a participa la festivalul Femei pe Mătăsari și în ciuda soarelui puternic, mi-a plăcut la nebunie să pictez în stradă. O mulțime de […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 52 de urmăritori

Blog Stats

 • 458,703 hits

%d blogeri au apreciat asta: