Bicycle Race – Be Freddie for A Day

Septembrie 10, 2011 at 9:33 am Lasă un comentariu

După o foarte lungă vacanță, o jumătate din echipa Velobello se întoarce la blogărit, cealaltă fiind încă pe alte meleaguri. Vara aceasta au avut loc o grămadă de evenimente biciclistice în București și nu numai. De remarcat faptul că bicicleta a devenit imaginea multor florării, își invită cuminte clienții la intrarea câtorva restaurante, este prezentă în multe reclame și adesea un motiv pentru a crea un eveniment. De data aceasta vom pedala de dragul lui Freddie Mercury, pentru a marca 65 de ani de la nașterea acestuia. Iată cum sună invitația pe care am primit-o de la Monica Felea:

Cum ar arata o fana Freddie Mercury perfecta? In afara de a asculta muzica si celelalte lucruri pe care le face un fan, aceasta ar trebui sa mearga pe bicicleta si sa poarte… mustata. Cele 10 fane frumoase care participa la marsul pe biciclete, au mustati aplicate.

Tribute to Remember Freddie Mercury” prezinta ”Bicycle Race – Be Freddie for A Day”.  Fanii Freddie si toti cei care doresc sa sustina marsul sunt invitati la intalnire sambata, 10 septembrie, la ora 16.00, in Parcul Izvor, la standul I’Velo. La 16.30 se da startul marsului pe biciclete, pe traseul Splaiul Independentei – Bd. Unirii – Piata Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Dristorului – Str. Baba Novac, cu finish in Parcul I.O.R., la standul A.R.A.S. – Asociatia Romana Anti SIDA, din cadrul ONG Fest.

 Marsul e condus de un grup de fete frumoase, imbracate in tricouri Mercury Phoenix Trust – Freddie for a Day, dar toata lumea e binevenita sa se alature.Marsul pe biciclete este organizat in cadrul evenimentului ”Tribute to Remember Freddie Mercury”, avand girul miscarii internationale “Freddie for a Day”, care are ca scop strangerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.

Anunțuri

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri. Tags: , , , , .

Papergirl #2 Eurobike 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 52 de urmăritori

Blog Stats

  • 455,220 hits

%d blogeri au apreciat asta: