About

Am pornit acest blog pentru a avea un loc de intalnire virtual al biciclistelor din Bucuresti si nu numai. Suntem un grup de fete care batem saua pentru a demonstra ca deplasarea cu bicicleta in oras, si nu numai, nu este un act de curaj si nebunie si vrem sa impartasim acest lucru cu toata lumea. Incurajam cat mai multe fete si doamne sa iasa la plimbare pe 2 roti, sa mearga la serviciu, la scoala si la piata folosind bicicleta proprie sau una inchiriata, intr-un mod cat mai natural posibil, adica in tinute comode, in fusta sau pantaloni, cu esarfa si palarie…asa cum sta bine unei fete cu stil.

Proiectul VeloBello apartine asociatiei Bate Saua sa Priceapa Iapa ce isi propune sa introduca bicicleta in viata de zi cu zi a bucurestenilor…. a tuturor romanilor cu mintea limpede si deschisa.

Proiectul VeloBello face parte din campania „VELORUTIA. O REVOLUTIE PE DOUA ROTI”, care are ca obiectiv principal dezvoltarea culturii bicicletei in Romania si ca scop declarat schimbarea mentalitatii romanilor cu privire la utilizarea bicicletei ca mijloc inteligent si alternativ de transport, ECOnomic si ECOlogic.

Proiectul VeloBello provoaca sexul frumos la moda, la turism, la competitii, la parade, la discutii, la literatura, la plimbare, la educatie, la arta, la traditii si la sanatate prin pedalare.

Suntem niste bicicliste vesele, frumoase, dinamice, inteligente, provocatoare, sincere, pasionate si libere. Si, nu suntem singure! Veti vedea aici ca suntem din ce in ce mai multe!!!

PS: Mita Biciclista nu a fost o legenda! A fost un exemplu! Real.


%d blogeri au apreciat: