Actualizare! Velobello SkirtBike

mai 3, 2010 at 4:39 pm 69 comentarii

VeloBello vă invită la  SkirtBike:


Proiectul VeloBello, iniţiat de asociaţia Bate Şaua să Priceapă Iapa, îşi propune să introducă bicicleta în viaţa de zi cu zi a femeilor şi a tuturor românilor lipsiţi de prejudecăţi. Iniţiatoarele proiectului sunt nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul bucureştean pe două roţi.

SkirtBike este primul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor (vezi comunicat in format pdf). Iniţiatoarele sale îşi propun să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Şi aceasta pentru că mersul pe bicicletă zilnic la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine. Bicicleta este noua ”little black dress”.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 15 mai 2010, începând cu ora 16 şi va avea ca punct de plecare Muzeul de Geologie, situat pe Bd. Kisellef nr. 2. La întoarcerea de pe traseu, biciclistele vor fi răsfăţate cu muzică bună, limonadă proaspătă şi fursecuri de către gazda evenimentului, Clubul Ţăranului (MŢR) şi îşi vor putea împărtăşi experienţele din trafic. În plus, fotografi profesionişti vor surprinde cele mai chic ipostaze, iar sponsorii evenimentului vor premia cele mai frumoase bicicliste.

Sponsorii acestui eveniment sunt:

Parteneri:

Mulţumiri celor care ne-au ajutat la realizarea afişului :

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri, Fete pe biciclete, SKIRT BIKE. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Ciclopromenada nocturnă 2010 În fustă pe bicicletă

69 comentarii Add your own

  • 1. Ady  |  ianuarie 27, 2012 la 1:12 am

    Foarte interesant!

    Răspunde
  • 2. de 1 mai te gandesti la job? - Miruna Vlada  |  iulie 20, 2021 la 11:33 am

    […] as fi vrut taare mult sa pedalez la un eveniment unic: biciclete cochete pentru fete. miscare si ambitz. dar eu voi fi la sibiu. voi insa puteti pedala fara […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

Blog Stats

  • 483.621 hits