Invițatie la SkirtBike

mai 11, 2010 at 7:20 pm 5 comentarii

Mulțumim tuturor celor care ne susțin necondiționat și au dat mesajul mai departe, cu prietenie și căldură, așa cum am încercat și noi să-l transmitem.

Vrem să fie un eveniment frumos, la care să ne simțim bine, pedalând împreună pe străzile trotuarele capitalei. Deși vrem să va încurajăm, doamnelor/ domnișoarelor, să înfruntați traficul urban, vom începe întâi cu o plimbare relaxată pe pistele din zona Piața Victoriei – Aviatorilor – Kiseleff.

Și asta NU pentru că nu sunteți curajoase, ci pentru că autoritățile ne îngrădesc să folosim pistele, deși sunt conștienți că sunt făcute cu pixul pe hârtie și realitatea e alta.

Nu vă promitem că n-o să fie mașini parcate aiurea pe piste și pietoni care nu sunt atenți la benzile galbene. Dar promitem o plimbare plăcută, în compania unor doamne și domnișoare frumoase,  ce știu ce înseamnă libertatea unei biciclete.

(format pdf)

Mulțumim sponsorilor și partenerilor ce au ales să fie alături de noi, doar pentru că li se pare o inițiativă foarte bună. La final avem și câteva surprize pregătite pentru voi, le vom anunța în curând aici.

Entry filed under: SKIRT BIKE.

Oglindă oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă biciclistă? Update

5 comentarii Add your own

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

Blog Stats

  • 483.746 hits