Halloween Bikewalk

octombrie 27, 2010 at 12:00 pm Un comentariu

Foto by LIA

Invitația sună cam așa:

E foşnet de frunză şi nu avem stare. Ia-ţi buzunarele lungi la tine, pentru că ne-adunăm de poveşti la pedalat. Traseul îl vom stabili ulterior şi-l vei afla când ne întîlnim.

…Vom transforma pisoiaşii albi şi blănoşi în pisici negre, bomboanele cu ciocolată şi scorţisoară în mătrăgună, şi trambulinele în morminte. Avem de gând să trezim câteva zeci de schelete la viaţă şi să le trimitem prin oraş să-i sperie pe copiii porniţi în goană după bomboane. Nu ne vom plicitisi: vom mângâia pisici şi vom găti liliac la tavă cu muguri de pin, coji de dovleac şi usturoi din belşug, iar ca să nu se ardă, îl vom ademeni cu o vrajă.

După ce ne încărcăm cu energie, ne retragem la Halloween party în Home Mătăsari pentru că avem vrăji de făcut, spirite de invocat şi planuri de elaborat. (INTRARE 10 leiplăcinta cu dovleac și vinul cu scorțișoară sunt pentru voi de la noi )

Vrăjitoarele, Scheleţii, Piraţii, Demonii, Vampirii, Elfii, Capetele sculptate în dovleci sunt rugaţi să-şi pună costumul şi să dea curs invitaţiei.

Când: Sâmbătă 30 octombrie, ora 16:30
Unde: în Parcul Tineretului (intrarea din Bd-ul Gh. Şincai)

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri. Tags: , , , , , , .

Super-girl VeloHalloween

Un comentariu Add your own

  • 1. Bucureşti – Ploieşti, tura de toamnă | bucurenci.ro  |  octombrie 28, 2010 la 7:25 am

    […] După-amiază ne întoarcem la Bucureşti cu maximă operativitate, ca să dăm timp bicicletei să se transforme în bostan cu cai şi să ne ducă, pe mine, cel puţin, la Halloween Ball, iar pe alţii la Halloween Bikewalk. […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

Blog Stats

  • 483.727 hits