Motive în plus pentru SkirtBike

mai 28, 2011 at 1:18 pm 3 comentarii

Săptămâna asta am împărţit pliante, flyere şi am anunţat pe toată lumea că dumincă ne vedem la SkirtBike, în Piaţa Revoluţiei, începând cu ora 15. Multe fete ştiau deja de promenadă şi cele care nu auziseră au fost plăcut surprinse de idee şi au promis că vor veni în cea mai chic ţinută. Mulţi fotografi ne-au cerut acordul să vină să fotografieze cele mai frumoase bicicliste şi cred că mulţi băieţi curioşi ne vor însoţi pe traseu.

Primele 50 de bicicliste care vin la locul de întâlnire primesc din partea VeloBello o husă de şa, iar dacă nu aveţi clopoţel să vă faceţi auzite în trafic, avem noi 10 sonerii de dat, să claxonaţi toate maşinile care nu vă fac loc. Pregăteşte-ţi bicicleta, verifică-i frânele, cauciucurile şi şterge praful de pe ea, fă-i un test să vezi că şaua îţi e potrivită şi vino la SkirtBike!

Plecăm în jurul orei 15.30 pe traseul promenadei: Piaţa Revoluţiei – Piaţa Romana – Piaţa Victoriei, unde urcăm pe piste la îndrumarea echipajului de Poliţie, continuând până la Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf şi pe Kiselleff, până la Muzeul Ţăranului Român. De-aici vă rugăm să urmaţi indicaţiile voluntarilor SkirtBike pentru a ajunge la Grădina Verona (str. Arthur Verona nr 13), care ne aşteaptă cu limonadă rece şi muzică bună. Vom merge în grupuri mai mici, respectând regulile de circulaţie, pentru că Poliţia nu va mai supraveghea traseul.

Încă un motiv pentru a merge cu noi până la Grădina Verona e tombola cu accesorii de biciclete şi vouchere de shopping la SpriderStores şi Boarder’s shop. Iată numai câteva din premiile pregătite pentru voi, cu ajutorul  Bike ZoneBikexcsVeloteca și Biciclop:

Ca şi anul trecut, vom aduna pozele de la fotografii prezenţi la eveniment şi în urma concursului online, premiem cele mai chic velobelle, iar sponsorii vor alege cea mai Ideală MTB-istă şi SpriderGirl. Premiem atitudinea, bucuria, eleganţa şi frumuseţea biciclistelor şi nu conteaza ce marcă e bicicleta sau cât de nouă e.

Te aşteptăm la SkirtBike!

Entry filed under: Evenimente, întâlniri, anunţuri, SKIRT BIKE.

Ana Bănică – „fata mea este model” Poze de la SkirtBike

3 comentarii Add your own

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

Blog Stats

  • 483.727 hits