Zâmbet de biciclistă

Iulie 18, 2011 at 9:45 am Lasă un comentariu

Pentru că și-a convins prietenii să o voteze, dar și pe mulți alții care au fost impresionați de veselia ei pe bicicletă, Oana a câștigat premiul cel mare la SkirtBike – o albire de dinți profesională, oferită de clinica medicală Qmed.  S-a prezentat cu emoții acolo, neștiind că după doar două ședințe, avea să plece cu dinții complet altfel. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor, oamenii de la clinică s-au purtat minunat, iar Oana ne-a povestit și nouă impresiile ei:

 După cum ziceam şi imediat după votare, eu ţinteam de fapt pentru coşuleţul de bicicletă, de aceea am fost extrem de surprinsă să aflu că premiul cel mare este al meu! Nu mi-a trecut prin minte niciodată să mă duc la o clinică pentru o albire profi. Ce-i drept, mă şi gândeam că nu e cazul, că nu am nevoie; dar întotdeauna e loc de mai bine, drept care am fost foarte încântată de premiu şi imediat am sunat medicul recomandat, pe doamna Raluca, pentru a mă prezenta entuziasmată la clinică. Pentru prima întâlnire, dânsa mi-a recomandat un detartraj şi un periaj profi, care sunt utile înaintea unei albiri. Chiar dacă teoretic nu s-ar vedea tartrul, dinţii trebuie să fie mega curăţei. Zis şi făcut. Ajunsă fiind, am avut ceva emoţii deoarece trecuse mult timp de la ultimul detartraj şi mi-era puţin teamă; dar, surpriză! Totul a decurs excelent, nici măcar o miiiica durere n-am avut. Şi pe deasupra, dinţii mei începeau încet încet să devină ALTFEL 🙂 mai curaţi, mai puţin încărcaţi. joy!

 Buuun … n-a trecut bine ziua detartrajului, că doamna Raluca m-a şi programat pentru albirea profi. Eram uauuu! aşa repede??… răspunsul dânsei a venit rapid: „abia aştept să văd şi eu cum iese! :)” mi-a zis zâmbind prieteneşte. Minunat! Pot să zic că m-am răscolit puţin încercând să adorm în noaptea dinainte de programare. Şi aşa a venit ziua cu pricina. Toată lumea de la birou ştia ce urmează, toţi prietenii abia aşteptau să vadă schimbarea, ca să nu mai zic de mine! M-am dus frumos acolo, toată lumea era meeega drăguţă şi amabilă, lucru care m-a încurajat şi m-a făcut să mai scap de emoţii. Văzusem eu pe un site că trebuie să stai cu un fel de mască a la Hannibal Lecter  🙂  care îţi ţine gură deschisă, nemişcată, în faţa unei lămpi. Chestie care m-a speriat puţin.  Şi culmea, chiar aşa a fost masca…m-am speriat din nou puţin, dar mi-am revenit gândindu-mă la rezultat, ce mişto zâmbet o să am după. Şi am stat cuminţică în jur de 30 de minute pe scaun, un pic crispată, să nu fac vreo mişcare greşită, cine ştie. Doamna doctor era amuzată, se oprea din când în când şi mă întreba dacă sunt bine, dacă am nevoie de ceva…

Şi încet încet au trecut cele 30 de minute, m-a descătuşat, eu m-am ridicat fericită de pe scaun să văd rezultatul. Şi am rămas uimită! Rezultatul chiar era vizibil, mă simţeam super bucuroasă de dinţii mei albi, de parcă ar fi fost alţii, mai noi, mai frumoşi.

 În concluzie, o experienţă unică, pe care nu ştiu dacă aş fi avut şansa să o trăiesc, dar mulţumesc Velobello, QMed şi minunaţilor oameni de acolo pentru această ocazie!
Reclame

Entry filed under: SKIRT BIKE. Tags: , , , .

Femei pe Mătăsari review Gazelle test ride

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te altor 52 de urmăritori

Blog Stats

  • 457,706 hits

%d blogeri au apreciat asta: