Cititorii au votat biciclistele

iunie 16, 2011 at 1:40 am 7 comentarii

Concursul SkirtBike a luat sfârșit, premiind cele mai drăguțe bicicliste alese de voi, cititorii VeloBello.

Fetelor, nu știu ce-ați făcut, cum ați reușit să vă mobilizați prietenii, colegii, rudele să vă voteze, noi v-am urmărit campaniile de promovare pe Facebook și ne bucurăm că vă plac premiile noastre. Nu e un concurs de frumusețe, ci e despre a arată prietenilor cât de bine arăți pe o bicicletă și poate astfel îi convingi să vină și ei la următorul SkirtBike.

Cel mai frumos zâmbet a fost câștigat de Biciclista 29 – Oana Ghelțu și cum bine zicea cineva în comment, ce nevoie ar avea un zâmbet frumos de o albire de dinți?! Asta o să afle Oana după vizia la QMed.

Va pedala pe o șa Brooks, oferită de Biciclop,  Biciclista 9 – Sabina Sârbu.

Sprider Girl pentru ediția a doua SkirtBike este Biciclista 31 – Andra Iacob, care beneficiază de un voucher de shopping în magazinele SpriderStores.

Continuăm premiile cu un superb coș de bicicletă, oferit de BikeXCSBiciclistei 34 – Mihaela Calciu.

Tricoul cu biciclete handmade by Andreea merge la una din preferatele mele de la SkirtBike, Biciclista 39 !

Nu în cele din urmă, Biciclop s-a îndrăgostit de una dintre fetele care au închiriat superbele lor biciclete și o ajută cu un voucher de 200 de lei să-și cumpere propria ei bicicletă. Așadar aleasa noastră este Iulia, care știm că suferă după minunata ei Gazelle, furată mișelește din curtea casei, cu 4 zile înainte de SkirtBike.

Pentru cele mai drăguțe MTB-iste îmi pare chiar rău că nu avem decât un premiu de dat, pentru că multe fete frumoase au demonstrat că poți pedala în rochie elegantă, cu pălărie și tocuri pe o bicicletă de munte. Cu rasturnari zilnice de situație, am urmărit cu interes cine va câștiga în final o ținută cycle chic de MTB, PearlIzumi, oferită de Ideal. Răspunsul e Biciclista 14, care a adunat 80 de voturi.

Am observat că fiecare fotograf care ne-a trimis poze a avut câte o muză. Anul trecut, Daniel Vrabioiu ne-a trimis zeci de poze cu Ana Bănică, drept pentru care a fost aleasă SkirtBikeGirl (adica fata de pe afiș 🙂 ) pentru această ediție. Acum avem 2 bicicliste care au inspirat talentul și priceperea lui Daniel, iar ele vor avea parte de un photo shooting cu biciclete: Amalia Precup si  Adina Vlad.

Mulțumim tuturor celor care au petrecut câteva minute bune admirând biciclistele, în dificila decizie de a alege pe cine să voteze. Fetelor, vă rugăm să ne contactați (mail: oanamdeliu@gmail.com) pentru a vă ridica premiile!


Entry filed under: SKIRT BIKE, VeloBello fashion. Tags: , .

VeloBello – femei artiste și bicicliste pe Mătăsari Girls Ride la Femei pe Mătăsari

7 comentarii Add your own

  • 1. Andra Iacob  |  iunie 16, 2011 la 2:20 pm

    Ce tare! Felicitari tuturor castigatoarelor! Multumesc Sprider pentru premiu si fetelor de la VeloBelo pentru ca au organizat un eveniment atat de fumos! Si nu in ultimul rand, multumiri celor care m-au votat! >:D<

    Răspunde
  • 2. MI  |  iunie 19, 2011 la 6:33 pm

    am cel mai frumos cos din lumeeeeeeeeee ! multumesc 🙂

    Răspunde
  • 3. ed  |  iunie 20, 2011 la 11:35 pm

    blonda în tenişi albi cu floricele, cu trăsături de rusoaică, îmbrăcată în pantaloni negri, mulaţi şi o bluziţă în pătrăţele alb, mov şi negru, să mi-o lăsaţi mie, sa o pozez… oare de ce n-a intrat în topul vostru ? e de neînţeles fetelor…

    poate vede mesajul, „rusoaica” şi mă contactează.

    Răspunde
  • 4. ed  |  iunie 21, 2011 la 1:51 am

    „rusoaica”, era pe o bicicletă K R E A T I V, cu un coşuleţ negru, în faţă, în care se găsea o gentuţă turcoaz (de foto, parcă ).

    stătea singură şi nu o băga nimeni în seamă, aşa că O AŞTEPT să-mi dea un semn, ca să facem curăţenie, în top 😉

    Răspunde
  • […] la Câmpina să se bucure de plimbarea fetelor. Ea a fost una din cele mai votate bicicliste de la SkirtBike. Încă nu are o bicicletă, dar tocmai a câștigat o superbă șa Brooks, așa că cine știe, […]

    Răspunde
  • 6. Zâmbet de biciclistă « Velobello  |  iulie 18, 2011 la 9:45 am

    […] care au fost impresionați de veselia ei pe bicicletă, Oana a câștigat premiul cel mare la SkirtBike – o albire de dinți profesională, oferită de clinica medicală Qmed.  S-a prezentat cu […]

    Răspunde
  • 7. Zâmbet de biciclistă - Skirtbike Blog  |  aprilie 23, 2014 la 3:30 pm

    […] care au fost impresionați de veselia ei pe bicicletă, Oana a câștigat premiul cel mare la SkirtBike – o albire de dinți profesională, oferită de clinica medicală Qmed.  S-a prezentat cu […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


SkirtBike

SkirtBike

Bicicletăria velobello

Calendar cu biciclete

Susţinem

Let's Do It, Romania!

Arhive

Te anunţăm pe e-mail când scriem pe blog

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

Blog Stats

  • 483.613 hits